Θαλασσινά και Όστρακα

Εγγυημένη ποιότητα και εξυπηρέτηση

Ψάρια

Η εταιρεία μας καλύπτει μία μεγάλη ποικιλία ψαριών μοναδικής ποιότητας από ντόπιους ψαράδες οι οποίοι φέρνουν με μεράκι τις καλύτερες πρώτες ύλες από τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Μέσα σε μία μεγάλη γκάμα ψαριών μπορείτε να προμηθευτείτε Κολιούς, Παλαμίδες, Σαρδέλες πελαγικές ή τις δικές μας μοναδικές Παπαλίνες, Γαύρο και πολλά άλλα είδη ψαριών είτε συσκευασμένα IQF είτε σε μεγάλες συσκευασίες.

Κεφαλόποδα

Χταπόδια σε όλα τα μεγέθη, άριστα παραγουλιασμένα, Σουπιές του κόλπου Καλλονής, Καλαμάρια, όλα ντόπια, ελεύθερα αλιευμένα, με εξαιρετική ποιότητα, στις καλύτερες τιμές.

Καρκινοειδή

Γαρίδες όλων των μεγεθών ολόφρεσκες απευθείας και ελεύθερα αλιευμένες από ντόπιους αλιείς. Μπορούν να καταψυχθούν σε θαλάμους ταχείας κατάψυξης διατηρώντας την ποιότητα τους άθικτη, είτε να διατεθούν νωπές κατευθείαν από το καϊκι.

Οστρακοειδή

Η Dives Mare προμηθεύεται τα καλύτερα όστρακα της Λέσβου, ελεύθερα αλιευμένα από επαγγελματίες δύτες, από τον υψηλής περιεκτικότητας σε φυτοπλαγκτόν Κόλπο Καλλονής. Η ποιότητά τους και η γεύση τους είναι μοναδική. Πάντα φρέσκα και με όλες τις πιστοποιήσεις.

Γνωρίστε την εταιρεία μας